Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Initial Fashion Award

22/09/2007

Artikel Initial Fashion Award lg

Draagbaar, functioneel en modieus. Deze drie sleutelwoorden kenmerken de collectie die de hoofdprijs wegkaapte tijdens de Initial Fashion Award, de eerste Vlaamse Modeprijs voor werkkledij. De prijs is een organisatie van Initial in samenwerking met het Flanders Fashion Institute en werd uitgereikt op 18 september in Living Tomorrow, het huis en kantoor van de toekomst.
Opdracht voor deze eerste uitgave van de Initial Fashion Award was het ontwerpen van een horecacollectie die de klassieke snit van schort en koksmuts ruimschoots weet te overstijgen en die esthetiek wonderwel weet te verzoenen met de praktische kant van de horecazaak. Met de wedstrijd willen de initiatiefnemers het kledingsegment een injectie van originaliteit geven.

Rebels without a sauce

Winnaars van deze benijdenswaardige prijs zijn het duo Michael Verheyden en Geoffrey Brusatto, een creatieve tandem die bewijst dat de combinatie van productdesign en reclamevormgeving uitstekend werkt. De winnende collectie luistert naar de toepasselijke naam ‘Rebel without a sauce’, met een knipoog naar een bekende film van het betreurde stijlicoon James Dean.
Het ontwerp koppelt een eigentijdse look aan een comfortabele snit. Met als centraal element een elegante ceintuur in een contrasterende kleur die doet denken aan een obi, beter bekend als de katoenen gordel van een judopak.

Niet alleen voor de eer

De winnaars mochten een cheque van 10.000 euro mee naar huis nemen, kregen de garantie dat hun collectie intregraal of gedeeltelijk in productie zou worden genomen en mochten hun collectie showen tijdens de defilé op de opening van onze nieuwe vestiging te Lokeren.

http://10.15.2.125:9992/Rhythmyx/assembler/render?sys_revision=1&sys_folderid=73588&sys_authtype=0&sys_context=0&sys_contentid=109658&sys_variantid=482

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies