Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Bescherm uw onderneming samen met Initial!

11/05/2009

Initial biedt u een volledig assortiment diensten om uw personeel te beschermen en uw persoonlijke hygiëne te optimaliseren.

Meer informatie over hoe u uw onderneming kunt beschermen tegen de mexicaanse griep vindt u in het onderstaande PDF-document.

Download: PDF - Uw onderneming beschermen tegen mexicaanse griep

Wat is de mexicaanse griep en hoe verspreidt de ziekte zich?

Vroeger liepen personen die vaak contact hadden met varkens, zoals veetelers, het risico van een besmetting met varkensgriep. Bij deze uitbraak gebeurt de verspreiding van het virus echter via contacten tussen personen.

Men denkt dat het virus zich op dezelfde manier verspreidt als andere griepvirussen, door hoesten en niezen. Bovendien is het virus besmettelijk. Wanneer een besmette persoon niest of hoest, is het mogelijk dat kleine druppeltjes worden ingeademd door anderen of op voorwerpen in de omgeving belanden.

Het mexicaanse griep virus kan zeker tot twee uur lang overleven op voorwerpen als tafels, deurklinken, telefoontoestellen en bureaus.

Hoe kan ik mijn onderneming beschermen tegen mexicaanse griep?

Door te zorgen voor hygiënische werkomgevingen en openbare en sanitaire ruimten kunnen ondernemingen de kans op mexicaanse griep en vergelijkbare ziekten op de werkvloer helpen beperken.

Enkele mogelijke stappen tegen mexicaanse griep:

  • Was regelmatig uw handen met antibacteriële zeep
  • Hoest of nies in een zakdoekje dat u na gebruik wegwerpt
  • Maak harde oppervlakken, zoals deurklinken en werkvlakken regelmatig schoon
  • Ontsmet regelmatig kantoormateriaal, zoals telefoons en toetsenborden.
  • Vermijd, wanneer u zich onwel voelt, het risico van kruisbesmetting door u van de anderen te verwijderen

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies