Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Dyson Airblade™ : hygiënisch schoon in 10 seconden

01/07/2010

Initial introduceert de Dyson Airblade™

Hygiënisch handen drogen kan voortaan ook met de snelste, meest hygiënische handdroger. 

Tien seconden. Dat is de toptijd waarbinnen de Dyson Airblade™ handen droogt. Het nieuwste high-end model in het Initial assortiment produceert een luchtstroom van 640 km/u die het water letterlijk van de handen afblaast. Voor een optimale hygiëne is de Dyson Airblade™ uitgerust met een no-touch-systeem en een HEPA filter die 99,9% van alle bacteriën elimineert. De superieure afwerking resulteert bovendien in een vandalismebestendig apparaat met een minimum aan onderhoud.

De Dyson Airblade™ is niet alleen een snelle, maar vooral een slimme keuze. Door de korte droogtijd met koude lucht ligt het verbruik immers tot 80% lager dan dat van traditionele warmeluchthanddrogers. Daarmee toont de Dyson Airblade™ zich heel vriendelijk voor milieu én budget.

 Initial lanceert de Dyson Airblade™ in een fullservice concept waarbij Initial de professionele montage, de jaarlijkse controle van de goede staat en werking van het apparaat en de eventuele herstellingen/vervangingen van defecte onderdelen voor zijn rekening neemt.

Voor meer informatie : neem contact op met een Initial vestiging in uw buurt of download onze brochure hier (download datasheet).

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies