Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Elite flow : voor een golf van gezonde binnenlucht

24/01/2011

Initial introduceert de Elite flow.

Onaangename geurtjes wekken al gauw de indruk van een slechte hygiëne.  Zeker in de sanitaire ruimte.  Niet alleen uw neus lijdt hieronder, maar ook de goede naam van uw bedrijf of handelszaak.

Vaak blijven die geuren ook nog eens hardnekkig rondhangen, hoe grondig de ruimte ook wordt schoongemaakt.  De oorzaak ligt bij de bacteriën in de lucht.

In samenwerking met Biozone Scientific, wereldleider op het vlak van luchtzuivering, biedt Initial u een uniek apparaat dat bacteriën en slechte luchtjes onschadelijk maakt.

De Elite flow zuigt vervuilde lucht aan via een ventilator waarbij de lucht binnenin het toestel onder meer wordt behandeld met UV-licht en ultarviolette oxidatie.  Tijdens dit proces ontstaan ook negatieve ionen, ozon en actieve zuurstofverbindingen die de lucht in de volledige ruimte ontsmetten en geuren afbreken.  Zodat de luchtkwaliteit in uw werkomgeving aanzienlijk verbetert.

De luchtreiniger met vijfvoudige steriliserende werking. De Elite flow is actief op maar liefst vijf verschillende manieren die elkaar versterken.  Voor een schone, gezonde en frisse luchtstroom.

1. UV-licht elimineert bacteriën, virussen en schimmels

2. Ultraviolette oxidatie breekt vluchtige organische stoffen af (bv methaan)

3. Ozon maakt micro-organismen onschadelijk

4. Plasmatechnologie :  hoogreactieve zuurstofverbindingen ontsmetten de lucht

5. Negatieve ionen versterken de reinigende werking en verwijderen stofdeeltjes

Voor meer informatie : neem contact op met een Initial vestiging in uw buurt of download onze brochure hier (download).

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies