Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Nieuwe kledinglijn : essentieel voor eigentijds werkcomfort

26/04/2011

Initial introduceert nieuwe kledingcollectie Essentials.

essentials lg

Eigentijds werkcomfort voor een verrassend zacht prijsje.
De nieuwe collectie Essentials van Initial heeft het werkelijk allemaal. Niet alleen een ruime keuze aan modellen met een moderne look, in 7 kleuren en vele maten, maar ook soepele stoffen, een comfortabele snit voor volop bewegingsvrijheid en tal van handige zakken en doordachte details. Op de koop toe valt het prijskaartje verrassend voordelig uit. Kortom, deze werkkleding van Initial is essentieel op elke werkvloer!

Geknipt voor allerlei werk.
De collectie Essentials bestaat uit een blouson, vest, herenjas, overall, broek en bretelbroek. Alle modellen zijn beschikbaar in 2 kwaliteiten (katoen-polyester en polyester-katoen). Deze nieuwe bedrijfskleding is ideaal voor veeleisende werkomgevingen zoals de industrie, bouw, transport, logistiek, automobielsector, ...

Interesse? Vraag hier meer informatie of neem contact op met een Initial vestiging in uw buurt.  U kunt alles ook nog eens rustig nalezen in de folder. Technische informatie (kleuren, maten, enz.) vindt u op de datasheet.

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies