Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Initial introduceert Reflection, een nieuwe lijn dispensers in inox

03/12/2012

Initial lanceert Reflection, een nieuwe lijn dispensers in inox.

Uit onderzoek van Initial blijkt dat de aandacht die bedrijven besteden aan hygiëne afstraalt op hun merk en imago en dat gebruikers de toiletruimte zien als een indicatie voor de kwaliteit. Daarom ontwikkelde Initial Reflection, een nieuwe lijn van inox dispensers die een stijlvol imago weerspiegelen. Op maat van bedrijven die een onberispelijke hygiëne verwachten met net iets meer klasse en elegantie. Zoals een luxehotel of -restaurant, trendy kantoren, exclusief kuuroord, …

Een sterk imago is een van de belangrijkste troeven die een bedrijf in handen heeft. Van de interieurinrichting tot het koffiemerk, elk detail wordt met zorg gekozen om dit imago te weerspiegelen. Bedrijven en organisaties die hun reputatie willen versterken stellen dan ook hoge eisen op het gebied van hygiëne in toilet- en andere ruimtes. De nieuwe Reflection lijn van Initial beantwoordt daar uitstekend aan.

Stijl
Met Reflection stopt een stijlvol interieur niet langer aan de toiletdeur. De dispensers zijn vakkundig gemaakt uit geborsteld roestvrij staal en passen met hun discrete design naadloos in exclusieve interieurs. Uit onderzoek van Initial blijkt namelijk dat “klanten hygiëneproducten wensen die discreet opgaan in hun omgeving. De interieurinrichting wordt doorgetrokken in het hele gebouw en weerspiegelt het bedrijfsimago.” (Bron: Orca design, Initial field research juni ’11).

Kwaliteit
Bij Reflection gaan stijl en kwaliteit perfect samen. De dispensers zien er niet alleen aantrekkelijk uit, maar ze zijn bovendien ook solide en onderhoudsvriendelijk. En door de speciale coating behoudt elk toestel zijn verzorgde uitstraling, hoe intensief het ook gebruikt en onderhouden wordt. Eindgebruikers geven in dat verband aan dat “de toiletruimte het bedrijfsimago van een bedrijf of organisatie weerspiegelt. Het is een teken van de houding tegenover klanten, medewerkers en gebruikers en een indicatie van de kwaliteit.” (Bron: Initial field research NZ juli ‘10).

Service
Reflection dispensers worden geleverd met een professionele totaalservice. Zo zorgt Initial dat klanten steeds aan de hoogste hygiënestandaard voldoen.

Goede hygiëne beperkt zich niet tot de toiletruimte, receptie of keuken. De Reflection lijn biedt dan ook gepaste oplossingen voor elke ruimte in een gebouw. U ontdekt ze op Reflection.