Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Initial wint prestigieuze Red Dot Design Award

08/04/2014

Brecht, 8 april 2014 - Initial heeft met zijn nieuwe Signature hygiënelijn de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign in de wacht gesleept. Het is, na de President’s Design Award van Singapore, al de tweede internationale designprijs voor deze elegante dispensers.

De Red Dot Design Awards

De Red Dot Design Awards zijn internationaal erkende productprijzen. Eerdere winnaars zijn onder andere hoogwaardige merken zoals Mercedes, Apple, Bosch en Issey Miyake.

Dit jaar evalueerde een panel van 40 internationale experts 4.815 inzendingen uit 53 landen en selecteerde ontwerpen met een kwalitatieve en innovatieve kracht voor het felbegeerde Red Dot kwaliteitslabel.

Stevig onderbouwde ontwerpen.

Initial voerde uitgebreid onderzoek naar de impact van hygiëne, analyseerde de markt en raadpleegde gebruikers bij de ontwikkeling van de Signature lijn. De dispensers zijn ontworpen om sanitaire hygiëne naar een hoger niveau te tillen en zo bedrijven de verspreiding van bacteriën te helpen beperken. De producten zijn ontwikkeld door een team van marketing-, productie- en engineeringprofessionals in samenwerking met designconsultants van Orca Design.

Arjan Gundlach, Marketing Director Benelux voor Initial: "Initial investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling, om hoogwaardige producten aan te bieden die onze klanten echte voordelen opleveren.” 

De Signature lijn speelt in op hygiënebehoeften door de integratie van nieuwe technologie en gebruiksvriendelijke innovatie. Alle producten zijn vervaardigd van volledig recycleerbare materialen. De slijtvastheid werd getest door middel van intensieve gebruikstesten. “We zijn erg blij dat we deze prestigieuze prijs gewonnen hebben, kort na de President’s Design Award van Singapore. Deze dispensers hebben met hun voordelen een effectieve impact – ze helpen het ziekteverzuim te verminderen, verhogen de productiviteit en dragen bij tot een gezonde werkomgeving."

Hoogwaardige hygiëne in een elegant jasje.

De nieuwe Signature lijn omvat oplossingen voor handhygiëne, toilethygiëne, dameshygiëne en luchtverfrissing. De zilverionentechnologie in het oppervlak van de dispensers helpt bacteriegroei te verminderen. De afgeronde oppervlakken zijn ook makkelijk schoon te houden. Bovendien passen de elegante Signature dispensers (beschikbaar in Wit en Silver) in verschillende (werk)omgevingen, zoals scholen, kantoren, fabrieken, winkels en horecazaken.

Over Initial

Initial is wereldwijd marktleider in hygiëneoplossingen en is actief in meer dan 45 landen over de hele wereld, waaronder de belangrijkste economieën van Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. Initial biedt innovatieve en milieuvriendelijke sanitaire diensten en oplossingen voor grote en kleine organisaties in diverse sectoren, zoals kantoren, overheid, scholen, voedselproductie, horeca, medische en paramedische sector, industrie, detailhandel, logistiek en transport.

Het producten - en dienstenaanbod van Initial omvat oplossingen voor:

  • Toilethygiëne en luchtverfrissing
  • Handen wassen en drogen
  • Dameshygiëne
  • Vloerhygiëne

Lees verder op www.initialservices.be.
___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neem contact op met:

Elke De Mayer
+32 485 75 28 66
elke@wavemakers.eu

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies