Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Initial introduceert 8 nieuwe kledingcollecties

09/07/2014

Bedrijfskleding die indruk maakt.

garments new collections


De behoeften van de markt, klanten en eindgebruikers veranderen continu. Initial speelt in op de behoeften en bewijst dat bescherming, comfort en design samen gaan. Onze studies tonen aan dat wanneer persoonlijke beschermingsmiddelen er –naast de nodige functionaliteit- goed uitzien en veel draagcomfort bieden, werknemers meer gemotiveerd zijn om hun bedrijfskleding correct te dragen en dus optimaal beschermd te zijn.

In 2014 lanceert Initial maar liefst 8 nieuwe collecties bedrijfskleding. Een nieuwe premium collectie (Evolution) en 3 nieuwe PPE (Personal Protective Equipment) collecties in een Alpha “basis” variant en een Delta “premium” variant. De nieuwe collecties zijn het resultaat van twee jaar marktonderzoek en ontwikkeling samen met de dragers/eindgebruikers en doordacht in-house onderzoek en testing. Innovatie zit sinds enkele jaren sterk in het hart van onze business.  

De Evolution collectie koppelt comfort en design aan functionaliteit. Een nieuw type stof –een professionele versie van jeans uit natuurlijke stretch– en een nieuwe benadering van pasvorm zorgt voor een aangenaam draagcomfort én stevigheid. Werknemers werkend in bijvoorbeeld transport en logistiek, automotive en dienstverlenende bedrijven kunnen met deze kleding vlot aan het werk. Bovendien bestaat de collectie uit exclusieve damesmodellen in moderne kleuren, om uniformiteit binnen uw bedrijf te garanderen.
 

Initial neemt bescherming heel serieus.
Dagelijks worden medewerkers in extreem gevaarlijke omstandigheden blootgesteld aan grote risico’s zoals metaalspatten, vlammen en (stralingshitte). Om werkongevallen te voorkomen is veiligheid topprioriteit, ook voor werknemers die risicovolle activiteiten uitoefenen in de sector van civiele techniek, gemeentediensten, vervoer, of petrochemische industrie en bedrijven in de energie-en nutsector.

Onze nieuwe hoogwaardige collecties voor het Welding, Hi-Vis en Multiprotect segment voldoen aan de meest recente Europese normen. Binnen de textiles services industrie behaalt Initial als eerste in rij deze certificaten.

De nieuwe Welding collecties zijn geschikt voor laswerkzaamheden en zijn vervaardigd uit geavanceerde vlamvertragende stoffen. De nieuwe Hi-Vis collecties zijn dag en nacht inzetbaar. En de nieuwe Multiprotect collecties bieden één kledingpakket voor diverse activiteiten en risico’s, opdat uw medewerkers in vol vertrouwen aan het werk kunnen.

Ontdek hier onze 8 nieuwe collecties !  

Niet enkel op gebied van bedrijfskleding zetten wij stappen vooruit. Initial investeert voortdurend in een duurzame textielservice. Zo zijn onze processing units (wasserijen) aangepast aan de meest geavanceerde vereisten van de markt. Het textielmanagement gebeurt volgens strenge Europese normen, met hightech uitrusting en wasprocessen die voortdurend gecontroleerd worden. Onlangs openden twee vernieuwde wasserijen in Alkmaar en Den Bosch (NL) de deuren.  

En daar zijn wij trots op want Initial biedt een one-stop service. Aanschaf, financiering, levering, maar ook onderhoud, reparatie en vervanging van bedrijfskleding behoort tot het concept. Een correct wasproces, onderhoud en reparatie hebben een grote impact op de veiligheid van uw medewerkers. Kleine defecten kunnen grote risico’s betekenen. Ons huurconcept borgt gedurende de hele levensduur van uw bedrijfskleding perfecte condities.