Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Goedkeuring Europese Commissie Joint Venture Initial & CWS-Boco

08/06/2017

Rentokil Initial plc (FTSE: RTO, “de Onderneming”) en Franz Haniel & Cie. GmbH (“Haniel”) kondigden op 16 december 2016 aan dat zij een overeenkomst hadden gesloten tot het vormen van een joint venture, waardoor in Europa een marktleider zou ontstaan in de dienstverlenende sector op het vlak van Werkkleding en Hygiëne. De afronding van de transactie zou afhangen van goedkeuring vanwege de mededingingsautoriteiten van de Europese Commissie.

De Europese Commissie gaf vandaag onvoorwaardelijke toestemming tot de vorming van de joint venture op grond van de EG concentratieverordening. Er zijn geen verdere voorwaarden verbonden aan de afronding van de transactie.

Alle vereiste procedures voor informatieverstrekking aan en overleg met de werknemers zijn nu achter de rug, zoals het verkrijgen van ‘positief advies’ van de Ondernemingsraad België. De transactie zal naar verwachting een feit zijn op 30 juni 2017.