Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Sanitaire hygiëne

Disposable automaat

Naast toiletpapier, zeep, handdroogsystemen etc. is er in het toilet vaak behoefte aan automaten voor verdeling van tampons en maandverband.

Wanneer men de gebruikers van een toilet een complete service wil bieden, is de disposable automaat van Initial onontbeerlijk.

Disposable automaat

Disposable automaat lg

Een afsluitbare, van kunststof gemaakte automaat voor de uitgifte van verbruiksartikelen tegen betaling. De automaat is aan de buitenzijde voorzien van 10 knoppen met de omschrijving van het te kiezen product en het te betalen bedrag. In de automaat bevinden zich 9 planken waarop de voorraad met producten staat. Elke plank is voorzien van een motor. Nadat de knop naar keuze is ingedrukt en het juiste bedrag is betaald, wordt het doosje met het product naar beneden geworpen. Alle planken zijn vooraf ingesteld op het formaat van het desbetreffende doosje. Het (nog) te betalen bedrag en de ingeworpen hoeveelheid geld zijn af te lezen op het LCD-scherm.

  • Afmeting (in cm): 100x36x23 (hxbxd)

Verbruiksartikelen

Initial gebruikt voor de vulling van de automaat alleen A-merken. Naast toiletpapier, voorzieningen om de handen te wassen en te drogen zijn deze verbruiksartikelen de ideale aanvulling.

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons

0800 97 180

Bel mij terug

Bedankt