Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Sanitaire hygiëne

Dyson Airblade™

De Dyson Airblade is een innovatieve koude lucht handdroger die een sterke luchtstroom produceert die handen in 10 seconden droogt.

De motor is zo krachtig dat hij 30 liter lucht per seconde door een HEPA-filter kan zuigen. 3 filtratielagen zorgen ervoor dat het HEPA filter nog harder kan werken om 99,9% van de bacteriën en virussen uit de lucht te filteren.

Luchtstromen vegen met 640 km/uur water van de handen,net zoals een ruitenwisser.

 • Bescherming

  Het HEPA filter vangt 99,9% van de bacteriën op en verzekert hiermee dat handen hygiënisch gedroogd worden
 • Design

  Minder uitstoot, minder afval en lager energieverbruik in vergelijking met de traditionele handdroog oplossingen
 • Kwaliteit

  Met een stevige constructie en robuste materialen is de Airblade geschikt voor lokaties waar veel mensen komen en waar vandalisme een mogelijk probleem is
 • Service

  Onderhoud en vervangen van HEPA filter
 • Vulling

  Filters

De Airblade heeft een antimicrobiële coating die de groei van bacteriën tegengaat. Hierdoor kan u een extra hygiënische toiletruimte aanbieden.

Met de Dyson Airblade heeft u een positieve impact op uw milieubeleid. U hebt immers de mogelijkheid om 730,000 papieren handdoekjes uit te sparen in productie, transport en afvalverwerking.

De Dyson Airblade Mk2 handdroger is de enige handdroger die is goedgekeurd voor HACCP door NSF International . Deze goedkeuring geldt voor de aluminium en ABS machines.

Milieuvriendelijke filters

Initial vervangt jaarlijks de HEPA filter

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons

0800 97 180

Bel mij terug

Bedankt

Strapline Image