Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Sanitaire hygiëne

Hygiëne productlijnen

Bij Initial hebben we een assortiment van washroom service oplossingen die bij alle types van organisatie passen, groot of klein, met panden open of gelsoten voor het publiek

Onze Hygiëne productlijnen

Wij bieden een compleet assortiment van hygiëne producten gecombineerd met een pro-actieve service om uw behoeften optimaal in te vullen.

De Signature lijn

De Signature lijn

Pure, elegante gebogen lijnen kenmerken de vormgeving van de Signature lijn. De dispensers voldoen aan hoge hygiëne-eisen en passen perfect in elke omgeving.

De Reflection lijn

De Reflection lijn

Reflection is onze premium roestvrij staal lijn, exclusief ontwikkeld voor Initial door een Noorse designer.

Onze hygiëne lijnen hebben bij elkaar passende producten. Deze zijn zo ontworpen dat ze de stijl en het decor van uw pand versterken.

Wat ook uw behoeftes zijn, wij kunnen een service aanbieden tegen een prijs die u zich kan veroorloven.

Als u indruk wilt maken op op uw klanten en medewerkers, dan moet uw toiletruimte even belangrijk zijn als de rest van uw business.

We streven naar kwaliteit in alles wat we doen.

Onze Hygiëne lijnen zijn ontworpen met onze klanten in gedachte, rekening houdend met hun feedback en behoeften, en tegelijk hun reputatie bewakend.

Wij gebruiken de laatste technologiën om onze producten zo milieuvriendelijk als mogelijk te maken. Wij nemen onze impact op het milieu erg serieus.

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons

0800 97 180

Bel mij terug

Bedankt