Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Hygiëne-uitdagingen voor horecazaken

Horeca

Al meer dan 100 jaar helpen wij bedrijven om hun klanten een aangename en hygiënische omgeving te bieden waar ze kunnen eten en drinken. Hun klanten zijn immers hun kostbaarste troef.

Wij begrijpen dat goede hygiëne essentieel is om een gastvrije eet- en drinkgelegenheid te creëren, waar mensen graag terugkomen.

Onderzoek toont aan dat ziektekiemen zich snel verspreiden in eet- en drinkgelegenheden.

Het handhaven van goede hygiënenormen is absoluut noodzakelijk om te zorgen dat klanten terugkomen.

Mogelijke gevolgen van slechte hygiëne

  • Slechte beoordelingen beschadigen uw goede naam en uw merkimago.
  • Klanten komen niet terug.
  • Kruisbesmetting tussen bedienend en keukenpersoneel leidt tot verspreiding van ziektes via voedsel.
  • Sluiting of boetes omdat u niet voldoet aan de voedselveiligheidsnormen.
  • Verlies van productiviteit en omzet.
  • Onaangename sfeer en ervaring tijdens het eten.
Hygiene Challenges in the Food and Beverage Sector

Een gezondere omgeving voor een gezondere business

  • Imago verbeteren dankzij goede beoordelingen.
  • Vermijden van boetes of zelfs sluiting door het niet voldoen aan de voedselveiligheidsnormen.
  • Geen verlies aan inkomsten door slechte beoordelingen en dalend aantal klanten.
  • Een goede naam zorgt voor mond-tot-mondreclame en nieuwe klanten.
  • Minder ziekteverzuim, en dus ook minder kosten voor vervangers of inkomstenverlies wanneer het restaurant de drukte niet aankan.
Food and Beverage Floorplan

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons

0800 97 180

Bel mij terug

Bedankt

Tailored hygiene solutions food and beverage sector