Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Hygiëne-uitdagingen in industriële omgevingen

Uw deskundige partner

Betere hygiëne heeft financiële voordelen:

  • Minder ziekteverzuim van uw personeel dus minder kosten voor vervangers en loon voor personeel dat niet werkt
  • U behoudt uw goede naam en uw medewerkers zijn meer tevreden, waardoor de kosten voor personeelswissels dalen
  • U vermijdt de boetes of het inkomstenverlies van het niet voldoen aan de hygiëne-, gezondheids- of veiligheidsnormen
  • Het voorkomen van aandoeningen beschermt u tegen klachten en beschadiging van uw goede naam

Hoe Initial kan helpen

We zetten ons in voor uw gezondheid door hoogwaardige hygiëneoplossingen en -diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën en andere besmettelijke micro-organismen tot een minimum beperken.

We zijn er trots op dat we de beste service verlenen zodat uw bedrijf piekfijn voor de dag komt en een gezonde, en vooral hygiënische omgeving vormt.


Grondige hygiëne-evaluatieWe voeren een volledige hygiëne-evaluatie uit in uw gebouwen, om bacterie-risicozones op te sporen en uw behoeften te begrijpen.

Hygiëne toolboxHet bevorderen van een betere hygiëne bij uw personeel kan een moeilijke taak zijn. We helpen u de boodschap over te brengen met doelgericht materiaal.

Wetenschappelijke basisWat zichtbaar schoon is, is niet noodzakelijk hygiënisch. We helpen u hygiëne naar een hoger niveau te tillen.

Advies verbruiksartikelenU bespaart geld dankzij ons advies over type en hoeveelheid van milieuvriendelijke verbruiksartikelen.

Nieuwe productlijnenEr zijn nieuwe, exclusieve en innovatieve producten beschikbaar, ontwikkeld volgens hoge eisen. Ze bieden gebruiksgemak, comfort en betrouwbaarheid.

Uitstekende service Onze service is betrouwbaar, persoonlijk en discreet, en zorgt voor optimale hygiëne in uw gebouwen.

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons

0800 97 180

Bel mij terug

Bedankt

Tailored hygiene solutions manufacturing sector