Expert in vloerhygiëne

Initial biedt u een totaalservice voor een perfecte vloerhygiëne. Onze antistofmatten dragen bij tot een professionele uitstraling en verhogen het comfort van zowel personeel als bezoekers.

Antistofmatten en mops

Uw voordelen

uw voordelen lg

De voordelen van de schoonloopmatten/mops van Initial zijn in te delen in drie hoofdpunten:

Meervoudig veilig

Vuile vloeren zijn een potentiële bron van gevaar. Denk aan gladde plekken door binnengelopen regenwater of gemorste dranken. De matten van Initial hebben een sterk absorberend vermogen, waardoor het risico van uitglijden wordt beperkt. Matten worden derhalve niet enkel bij de entree geplaatst, maar ook op ‘vochtige’ werkplekken met gevaar voor uitglijden, zoals in garages, bij koffiezetautomaten, bij wasplaatsen, etc.

Vloeren ‘leven’ langer

70% van het vuil dat zich in een pand bevindt, is van buiten naar binnen gelopen. Met schoonloopmatten van Initial verlaagt u de onderhoudskosten van uw vloeren, omdat vuil en vocht in de matten achterblijven. Tevens wordt scherp materiaal -zoals glas en zand- tegengehouden, waardoor het risico op loopsporen en krassen wordt verkleind.

Regelmatige reiniging

De matten van Initial worden (twee)wekelijks of maandelijks door een serviceman verwisseld voor schone matten. De reinigingsfrequentie is afhankelijk van de gebruikssituatie. Na reiniging en inspectie ontvangt u uw matten piekfijn terug.

We zijn er om u te helpen

Contact

Contact opnemen met Initial?

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies