Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Het bedrijf Initial

Initial behoort tot Initial, wereldwijd een toonaangevende leverancier van facilitaire diensten aan bedrijven en instellingen.

Initial biedt 28 000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over 60 landen en contacteert meer dan 1.500.000 klanten per dag. Wereldwijd voorzien we bedrijven van een kwaliteitsservice Van Europa, Noord-Amerika, Azië tot Afrika.

In België en Luxemburg is Initial de marktleider op het gebied van verhuur en onderhoud van sanitaire toestellen, beroepskleding, linnengoed, schoonloopmatten en mops voor zowel een zelfstandige, een KMO, een multinational, ziekenhuizen en rust-en verzorgingsinstellingen.

Ons bedrijf stelt zich graag aan u voor!

Bedrijfspresentatie
Ons bedrijf stelt zich graag aan u voor !
Organisatie en structuur
De organisatie en de strucuur van Initial is zo ingericht dat wij u altijd en waar dan ook in België en Luxemburg van dienst kunnen zijn.
Waarden en cultuur
Ontdek de waarden en de cultuur van onze organisatie.
Mensen
Bij Initial staan mensen centraal.
Geschiedenis
Ontdek meer over het ontstaan en de groei van Initial.

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies