Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Mensen

We werken voor mensen, met mensen. Persoonlijk contact is dan ook cruciaal. Niet alleen met onze klanten en onze partners maar ook en vooral met onze medewerkers.

Onze mensen

Ons personeel is erop getraind adequaat, efficiënt en vriendelijk te opereren. Door het continu investeren in de opleiding van onze mensen, verbeteren we op alle niveaus onze dienstverlening wat op zich ook bijdraagt tot het succes van de onderneming. Wij stimuleren creativiteit, beslissingsvermogen, constructief meedenken en inlevingsvermogen. Op alle niveaus moedigen wij het verantwoordelijkheidsgevoel van onze medewerkers aan door ze bij het nemen van beslissingen te betrekken.

Uw mensen

Dienstverlening voor sanitaire- en vloerhygiëne en bedrijfskleding heeft vaak een lage prioriteit, totdat er wat verkeerd gaat. Om hun werk comfortabel te kunnen uitvoeren, hebben werknemers behoefte aan goed verzorgde sanitaire voorzieningen, een propere werkomgeving en de juiste, goed onderhouden bedrijfskleding. Wie voor deze diensten kiest voor Initial, geeft zijn personeel de boodschap dat hun comfort ernstig wordt genomen. Verder hoeft men zich verder alleen nog te concentreren op de kernactiviteiten van zijn bedrijf.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Wilt u Initial spreken?

Neem contact op met een expert

Kopen of huren?

Ondek hoe u kosten kunt besparen

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies