Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Initial

U zult versteld staan over wat Initial, waar Initial onderdeel van uitmaakt, voor uw bedrijf kan betekenen. Als één van 's werelds grootste ondernemingen in dienstverlening kunnen we u een breed assortiment ondersteunende diensten leveren. Op deze manier heeft u uw handen vrij, zodat u zich op uw kernactiviteiten kan richten.

Onze diensten in België en Luxemburg omvatten oplossingen voor bedrijfskleding, sanitaire-en vloerhygiëne, ongediertebestrijding en groenvoorziening voor werkomgevingen.

Door onze geavanceerde managementsystemen, voortdurende innovatie en de hoogste standaard in klantenservice worden we wereldwijd erkend als toonaangevend in onze branche. We bieden werk aan meer dan 70.000 mensen in 40 landen wereldwijd, maar hanteren een bedrijfsstructuur die het mogelijk maakt u op lokaal niveau te bedienen. U krijgt dus de dienstverlening die u nodig hebt. Ontdek meer over wat we voor u kunnen doen.

Wist u dat?

  • We wereldwijd werk bieden aan meer dan 70.000 mensen.
  • We vestigingen hebben in meer dan 40 landen, van Australië tot de Verenigde Staten.
  • We niet alleen aan uw sanitaire servicebehoeften kunnen voldoen, maar ook een dienstverlening leveren voor bedrijfskleding, schoonloopmatten, ongediertebestrijding en groenvoorziening voor werkomgevingen.
  • Ons geïntegreerde servicemodel betekent dat u via één aanspreekpunt de diensten kunt uitkiezen die u nodig hebt.
  • Onze onderzoekafdeling toonaangevend is in de wereld, wanneer het gaat over het ontwikkelen van milieuvriendelijkere, duurzamere oplossingen voor al uw servicebehoeften.
Onze bedrijfsethiek en wetgeving
Rentokil Initial draagt de verantwoordelijkheid om de hoogste gedragsnormen te stellen en volgt een benadering van nultolerantie ten opzichte van omkoping en corruptie. Lees meer over de gedragscode van Initial.

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies