Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

International Account Management Service

Initial is een wereldwijde leverancier van gespecialiseerde services, met betrekking tot facilitaire dienstverlening en aanverwante diensten. Wij ondersteunen de bedrijfsprocessen van onze klanten door diensten te leveren met betrekking tot sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, schoonloopmatten, linnengoed en meer.

Het international account management programma is er special voor onze klanten die actief zijn in meerdere landen. Dit programma biedt deze klanten het voordeel van een enkel aanspreekpunt en een gedegen overzicht van alle activiteiten binnen de EU landen en regio’s. Het international accounts programma verbetert uw kostenbeheersing en zorgt voor een hoge mate van consistentie. Ook de kwaliteit van de service over de verschillende landen en het inzicht in de dienstverleningen wordt gewaarborgt.

Kom meer te weten in de international account management sectie van onze Initial.com website. Klik hier voor meer informatie.

We zijn er om u te helpen

  • +31 (0) 703576400
  • Neem contact op met één van onze experts