Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Veiligheid en gezondheid

De servicecontracten van Initial helpen u de regels met betrekking tot de arbeidsomstandigheden na te leven of deze zelfs te overtreffen. Om u te helpen aan de voorgeschreven eisen te voldoen, blijven we up-to-date met alle reglementeringen omtrent milieu en arbeidsomstandigheden.

Schone sanitaire ruimten en goed onderhouden bedrijfskleding vormen samen een directe afspiegeling van de waarden en normen binnen uw bedrijf. Ze dragen enerzijds bij aan het behoud en versterking van de motivatie van uw personeel en anderzijds aan de indruk die achtergelaten wordt bij uw klanten en bezoekers.

Ook Initial heeft op het gebied van veiligheid en gezondheid een duidelijk beleid ontwikkeld. Nieuwe medewerkers krijgen een 'huisregelboekje' mee met instructies voor veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. Er zijn regelmatig veiligheidsrondes en interne audits. Op elke locatie zijn er voldoende preventieadviseurs en verantwoordelijke EHBO beschikbaar die regelmatig oefenen en elk jaar bijscholing ontvangen.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Wilt u Initial spreken?

Neem contact op met een expert

Kopen of huren?

Ondek hoe u kosten kunt besparen

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies