Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Milieu en maatschappij

Wij combineren de modernste technische mogelijkheden, de wensen van onze klanten en die van de markt met een verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en milieu. Daarom krijgen milieubescherming en zuinige omgang met natuurlijke rijkdommen prioriteit bij Initial. De voortdurende verbetering van de milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de vaste regels van de onderneming.

Verder heeft Initial een uitgebreid stelsel beleidsregels voor maatschappelijk verantwoord ondernemen opgesteld. Hiermee kunnen wij onze rol als verantwoord ondernemer waarmaken.

De uitgangspunten voor de 3 domeinen van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn samengevat in de Beleidsverklaring die door de Benelux directie onderschreven werd.

Download hier de beleidsverklaring.

Milieu
Eén met de natuur.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Onze cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies