Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Initial gelooft sterk in verantwoordelijk gedrag ten opzichte van onze planeet en de mensen die erop leven. Ons doel is om een positief effect te hebben op omgevingen en een sleutelrol te spelen in de gemeenschappen waarin we werkzaam zijn.

Onze aanpak voor maatschappelijk verantwoord ondernemen is geheel geïntegreerd in de manier waarop we werken. We hebben tal van beleidsregels ontwikkeld op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, personeels- en klantrelaties om duidelijk te maken hoe belangrijk maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons is.

Door deze beleidsregels wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen dagelijks in de praktijk gebracht. Ze worden ondersteund door richtlijnen voor goede arbeidspraktijken, opleidingen en ontwikkelingsprogramma's. Het doel hiervan is voor onze organisatie - en de maatschappij als geheel - een duurzamere toekomst te creëren.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Wilt u Initial spreken?

Neem contact op met een expert

Kopen of huren?

Ondek hoe u kosten kunt besparen

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies