Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Milieu

Als dienstverlener, nemen we diverse maatregelen om het milieu miniaal te belasten.

Verantwoord gebruik van grondstoffen, hulpstoffen en energie en het beheersen en verminderen van de afvalstroom staan centraal in het bedrijfsmilieubeleid. De wasserijen werken volgens de EN 14065 hygiënorm en voldoen aan de norm RABC (Risk Analysis of Biocontamination Control). Uiteraard voldoen alle producten en hulpmiddelen aan alle wettelijke normen en reglementeringen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid.

In de wasserijen wordt er gewerkt met milieuvriendelijke wasstraten die een constante doorstroming van wasgoed en energiebesparingen opleveren.

We beschikken eveneens over een waterzuiveringssysteem op basis van een Membraan Bio Reactor die de helft van het gebruikte water recupereert.

Alternatieve energiebronnen helpen ons stroomverbruik te verminderen; Bv onze luchtverfrissers op zonne-energie.

Al het personeel van Initial volgt de richtlijnen voor goede arbeidspraktijken en werkt met checklists waarop hun milieuverantwoordelijkheden staan beschreven. Het bewustzijn en de werkzaamheden van ons personeel op locatie wordt ondersteund met regelmatige controles door ons team van health & safety.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Wilt u Initial spreken?

Neem contact op met een expert

Kopen of huren?

Ondek hoe u kosten kunt besparen

Contact

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 97 180
  • Sales & Service
Email Gratis Advies